Tamara Maskovic - konsult i konflikthantering

Min vision är ett konfliktmodigt samhälle!

Sedan 2009 driver jag Medlingscentrum för att ge mina specialistkunskaper inom konflikthantering och medling till en bredd av verksamheter. Mitt arbete bygger på 15 års erfarenhet av konflikthantering, även i en internationell kontext från Södra Afrika & Balkan.  

Människor som får förutsättning till goda samarbeten mår bra och kan skapa under på sina arbetsplatser. Medarbetare som får fokusera på rätt saker (d.v.s. sina arbetsuppgifter istället för olika problem) skapar verksamheter som hela tiden kan röra sig framåt och växa. Vårt samhälle utvecklas - detta inspirerar mig! 

★ UTBILDARE:
Som INTERNATIONELLT ACKREDITERAD MEDLARE utbildar jag chefer & HR med konkreta verktyg för att förebygga/hantera konflikter. Verksamheter jag utbildar får konfliktmodiga chefer, goda rutiner och tydliga förhållningssätt i HUR de ska ta tag i arbetsplatskonflikter och HUR chefer ska agera när kränkningar uppstår. 

En stor passion är att utbilda inom Skolmedling. Jag ger skolpersonal verktyg att medla i elevers konflikter. Barn lär sig dialog & att bygga relationer - vilken lära för livet!  

★ MEDLARE:  
Som medlare och organisationskonsult hanterar jag både arbetsplatskonflikter mellan enskilda och i grupper. Varje situation är unik, men tack vare gedigen erfarenhet identifierar jag snart kärnan i en konflikt. Min insats stärker relationer, ledarskap och effektiviserar organisation.

★ INSPIRATIONSTALARE: Som talare inför större grupper får jag deltagaren att reflektera över sitt eget förhållningssätt. Syftet är att inspirera medarbetare att ta tag i situationer tidigt & vara nyfikna & konstruktiva inför andras beteenden & personligheter.

★ PROCESSLEDARE: Genom teambuilding, problemlösning- & målsättningsarbete bidrar jag till att stärka goda samarbeten för grupper och ledningar. 

I Medlingscentrums regi har jag utbildat hundratals ledare till medlare!

Länk till Linkedinprofil

KOMMANDE KURSER / SEMINARIER

Praktisk konflikthantering i skolans vardag 1,5 tim (fri entrè)
2019-06-18 kl. 8.30-10.00
Läs mer

RECENSIONER

Utbildning i konflikthantering för skolpersonal
Betyg: 10,0 av 5
En kort återkoppling från vår utbildning med Medlingscentrum. Redan dagen efter drog minimedlingarna...

Visa recension

Utbildning i konflikthantering för skolpersonal
Betyg: 10,0 av 5
Den största vinsten är att eleverna ser att vi gör lika och att vi förbättrar samstämmigheten i vårt...

Visa recension

PRESS OCH NYHETER

Lektioner i konflikthantering för en tryggare skolmiljö
Läs mer

Medlingscentrum söker en STJÄRNA inom konflikthantering och medling
Läs mer

Föräldraföreläsningen ”Bråka smartare – praktisk konflikthantering i skolans vardag”.
Läs mer

Visa alla nyheter

NYHETSBREV

Registrera dig för Medlingscentrums nyhetsbrev.

Fyll i din e-postadress i fältet nedan och klicka på "Skicka".