Medlingscentrums samarbetspartners


Medlingscentrum har ett flertal seniora underkonsulter vilket möjliggör att vi snabbt kan erbjuda högkvalitativa konsultinsatser vid brådskande situationer över hela landet.

Vi engagerar även konsulter som levererar tjänster som ligger utanför vårt huvudsakliga kompetensområde, så att vi enkelt kan skräddarsy breda insatser inom hantering av konflikter och kränkande särbehandling, handledning samt utbildning inom arbetsmiljö och ledarskap.


Här följer mer information om våra samarbetspartners.

Kerstin Ljungström. har sedan länge samarbetat med Medlingscentrum genom handledning, konsulttjänster och kurser inom konflikthantering. Kerstin har arbetat med arbetsmiljö sedan 1970-talet och är medförfattare till den populära boken "Konflikter på jobbet".

Vill du veta mer om Kerstin Ljungström? Klicka här

Elisabeth Ohlson är Medlingscentrums samarbetspartner i Södra Sverige. Hon har lång chefserfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet och är nu verksam som medlare, konsult och utbildare inom områdena ledarskaps- och grupputveckling, processledning samt konflikthantering.

Vill du veta mer om Elisabeth Ohlson? Klicka här


Helén Carlson arbetar sedan 1995 som organisationskonsult och genomför bland annat konflikthantering och handledning för Medlingscentrum. 

Vill du veta mer om Helén Carlson? Klicka här


Thomas Jordan. Docent och forskare i konflikthantering vid Göteborgs Universitet samt konsult och utbildare inom ämnet. Thomas är även författare till ett flertal böcker inom konflikthantering i arbetslivet.

Vill du veta mer om Thomas Jordan? Klicka här


Daniel Ek är leg. psykolog med lång erfarenhet av att arbeta med stressproblematik. Han bistår Medlingscentrum med utbildning inom förebyggande av ohälsosam arbetsbelastning. Detta möjliggör att vi kan leverera ett heltäckande utbildningspaket för att möta arbetsmiljökraven inom organisatorisk och social arbetsmiljö.

Vill du veta mer om Daniel Ek? Klicka här


Marie Westling är vår expert på effektivitet och teambuilding. Hon kan också allt om konsten att leda bra möten. Marie driver Metodbanken och anpassar metod efter de behov som finns.

Vill du veta mer om Marie Westling? Klicka här

Charlotte Signahl föreläser om stress, motivation, mångfald, normkritik, jämlikhet och jämställdhet. Charlotte föreläser och utbildar med lika stor faktakunskap som humor inom ett område de flesta bävar inför. Som moderator och processledare har Charlotte stor erfarenhet och med sitt lättsamma sätt får hon publiken att hålla energin hela dagen.

Vill du veta mer om Charlotte Signahl? Klicka här

Maj-Britt Gustafsson Wallin är diplomerad organisationskonsult och ekonom med mångårig erfarenhet som chef och av styrelsearbete både inom både privat och offentlig sektor. Maj Britt konsultar nu även för oss på Medlingscentrum.

Vill du veta mer om Maj-Britt Gustafsson Wallin? Klicka här

Olle Jonasson är beteendevetare med inriktning på organisations-psykologi. Han har under lång tid arbetat som konsult med uppdrag inom konflikthantering, grupputveckling och handledning. Är samarbetspartners för Medlingscentrum i södra Sverige där han utgår från Göteborg.

Vill du veta mer om Olle Jonasson? Klicka här


 

KOMMANDE KURSER / SEMINARIER

 • Inga kommande kurser/seminarier för tillfället.
 • RECENSIONER

  Utbildning i konflikthantering för skolpersonal
  Betyg: 10,0 av 5
  En kort återkoppling från vår utbildning med Medlingscentrum. Redan dagen efter drog minimedlingarna...

  Visa recension

  Utbildning i konflikthantering för skolpersonal
  Betyg: 10,0 av 5
  Den största vinsten är att eleverna ser att vi gör lika och att vi förbättrar samstämmigheten i vårt...

  Visa recension

  PRESS OCH NYHETER

  Lektioner i konflikthantering för en tryggare skolmiljö
  Läs mer

  Medlingscentrum söker en STJÄRNA inom konflikthantering och medling
  Läs mer

  Föräldraföreläsningen ”Bråka smartare – praktisk konflikthantering i skolans vardag”.
  Läs mer

  Visa alla nyheter

  NYHETSBREV

  Registrera dig för Medlingscentrums nyhetsbrev.

  Fyll i din e-postadress i fältet nedan och klicka på "Skicka".