Utbud för chefer och HR

Föreläsning i konflikthantering och medling - fri entré

En allvarlig konflikt mellan medarbetare kan kosta verksamheten upp till 500 000 kr utöver kostnaden för mänskligt lidande, minskad produktion och eventuella skador på varumärket.

Chefer och HR med rätt verktyg förebygger konflikter och hanterar dem i ett tidigt skede. Medlingscentrums seminarium i konflikthantering ger grunderna i konflikthantering och medling på arbetsplatsen.

- Vi visar hur konflikter eskalerar - och var ni bör ingripa för att stoppa dem
- Så förebygger ni konflikter på arbetsplatsen – konkreta verktyg
- Arbetsmiljöverkets riktlinjer vid kränkande särbehandling
- Skapa ett gemensamt förhållningssätt för konflikthantering på arbetsplatsen

Du får konsulternas bästa tips i detta intressanta och utvecklande seminarium.

 

RECENSIONER

Klicka här för att skriva din recension

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet på din skola?

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,5 av 5

Mycket bra, konkret och användbar utbildning.
HOppas jag ska ha stor nytta av den.

Utförd av: Greta Högberg, HR-konsult, Sigtuna Kommun | 2017-08-07

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,7 av 5

Mycket givande och inspirerande! Kunniga föreläsare! Stort tack!

Utförd av: Susan Hammar, tf. HR-chef, SOS Alarm | 2016-03-18

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,0 av 5

Utförd av: Ida Öhrmalm, HR-chef, AB Vårljus | 2016-02-25

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,3 av 5

Utförd av: Anne Damberg, Regionchef, Arbetslivsresurs | 2016-01-28

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,0 av 5

Utförd av: Maria Tingberg, Personal och HR, Hela Sveriges assistans | 2015-11-26

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,7 av 5

Bra seminarium om ett viktigt ämne. Intressant att få insikt i vilken typ av stöd man kan anlita vid behov, men också vad gäller kompetensutveckling/utbildning internt för chefer/ledare.

Utförd av: Helena Vilbern, HR Manager, Cambio Healthcare Systems | 2015-11-10

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
5,0 av 5

Ett ämne som alltid är aktuellt

Utförd av: Marianne Sagelius, VD, Attundahälsan | 2015-11-03

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,7 av 5

Utförd av: Carmen Cornelyn, CFO, Nyréns Arkitektkontor AB | 2015-10-02

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,7 av 5

Mycket intressant seminarium och kunniga föreläsare. Trevligt och lärorikt när man även fick ta del av övriga deltagares synpunkter och tankar i små diskussioner.
Minus att det inte serverades någon liten frukostsmörgås eller liknande.

Utförd av: Joakim Englund, Konsultchef, Cinteros | 2015-09-02

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
5,0 av 5

Utförd av: Katarina Krzyzinska, Administrativ Chef, Naturskyddsföreningen | 2015-06-08

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,0 av 5

Utförd av: Maria Palm, Personalavdelningen, Naturskyddsföreningen | 2015-06-08

Hur var seminariet i sin helhet?

Hur var föreläsarna?

Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet i ditt arbete?

Betyg genomsnitt:
4,7 av 5

Seminariet var mycket intressant och förläsarna väldigt kompetenta. Men man behöver kanske lite längre tid för att diskutera mer på djupet för att kunna använda alla bra tips i verkliga livet.

Utförd av: Maria Sjölund, Personalombud, TCO Development | 2015-06-08

Skriv din recension

Hur var seminariet i sin helhet?
1 2 3 4 5
Hur var föreläsarna?
1 2 3 4 5
Hur upplever du den praktiska användbarheten av seminariet på din skola?
1 2 3 4 5



BOKA ETT DATUM

Föreläsning i konflikthantering och medling - fri entré

Kostnadsfri

2017-10-04 kl. 8.30-10.00 Boka
2017-11-09 kl. 8.30-10.00 Boka
2017-12-08 kl. 8.30-10.00 Boka